Το Ταξίδι του Ιάσονα
27.jpg

Ο δίσκος πολυμέσων

Ο δίσκος πολυμέσων "Το Ταξίδι του Ιάσονα" περιλαμβάνει όλο το χρονικό του ταξιδιού. Ένα ντοκυμαντέρ σε μορφή βίντεο υψηλής ανάλυσης (HD 1920X1080/16:9) συνολικής διάρκειας 210 λεπτών, που περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο και αφήγηση όλου του χρονικού των 68 ημερών από την Ιωλκό στην Κολχίδα και πίσω, μαζί με φυσικογεωγραφικά, ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία, τα οποία προέκυψαν από έρευνα σχετικά με τη διαδρομή και τους τόπους.

Τεχνικά στοιχεία DVD: Το DVD-ROM έχει κατασκευαστεί ως ανεξάρτητη (standalone) εφαρμογή προβολής βίντεο υψηλής ανάλυσης (μαζί με τον απαραίτητο player). Ο οπτικός δίσκος (DVD-ROM double-layer) τρέχει (autorun) σε περιβάλλον Windows.

Πώς θα το αποκτήσετε: Χρησιμοποιείστε τη Φόρμα Επικοινωνίας δίνοντας την ταχυδρομική σας διεύθυνση. Το DVD θα σας αποσταλεί ταχυδρομικά με αντικαταβολή.

Οικονομικός σκοπός: Το κόστος του DVD είναι 10 ευρώ. Τα όποια έσοδα προκύψουν θα χρησιμοποιηθούν για πολιτιστικές αποστολές στην Ελλάδα ή το εξωτερικό από εμένα ή από πρόσωπα με ανάλογους πολιτιστικούς στόχους. Αφού δείτε το DVD μπορείτε να στείλετε τα σχόλιά σας (τα οποία και θα προβληθούν εάν το θέλετε και επωνύμως στη σελίδα).

dvd app